9 nov 2008

ASSAIG GENERAL LE NOZZE DE FIGARO AL LICEU


Us parlem d'un assaig general ( avui diumenge 9) i, en conseqüència, hi ha reserves en la nostra opinió fins l'estrena de dimarts, però...

- Kyle Ketelsen molt bé, molt rebé, molt requetebé, tot i que segur que ho millora. Al gust d'alguna...fa un Figaro oscil·lant entre molt varonil i molt còmic, però li falta la ironia de Terfel, per exemple. Però és d'ho millor de la funció, sens dubte.

- Sophie Koch fa un molt bon Cherubino i Emma Bell una excel·lent comtessa, dues magnífiques veus i interpretacions.

- i els altres, hummmmm, Ludovic Tèzier ens ha semblat molt fluix, nosaltres em hem "resituat" a baix, però des de dalt no es devia escoltar res. I Ofelia Sala...el paper li ve gran per totes bandes, creiem que la seva interpretació de Susanna no es digna d'aquestes Nozze. Cap química amb l'imponent Figaro, moviments i gestualitat rància...que ha estat el pitjor, vaja, segons el nostre gust.

- i Pasqual...doncs a nosaltres ens ha agradat el seu treball. La escenografia dels anys 30 era elegant, aprofitant molt bé els elements, res era sobrer, i la estètica encaixava totalment amb l'argument, ben intemporal, per cert.

Falten coses, però més consideracions, a partir de l'estrena el dimarts 11...

1 comentario:

  1. Només era l'assaig general, però quin Kyle Ketelsen, és que m'encanta des de que el vaig veure al Don Giovani, el juliol passat al Liceu. Llàstima de la Susanna que l'acompanya, està a kilòmetres llum d'ell en tots els sentits, tan cantant com actuant,no crexc que pugui millorar d'aquí a l'estrena. Gaudirem de la resta, música, posada en escena i de les altres interprets que sí que estan a l'alçada.

    ResponderEliminar