22 juil. 2009

EL LICEU CANCEL·LA TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL FOYER, PER RAONS PRESSUPOSTÀRIES


GRAN TEATRE DEL LICEU DE BARCELONA

COMUNICAT DE PREMSA

Per raons d’ajustos pressupostaris ens veiem obligats a redissenyar l’activitat artística del Gran Teatre del Liceu per la temporada 09/10 i queda cancel·lada la programació del Foyer per l’esmentada temporada (sessions al foyer i sessions golfes).

Lamentem haver de prendre aquesta decisió i esperem poder recuperar la programació del foyer en el moment en que les circumstàncies econòmiques millorin. Des del Gran Teatre del Liceu seguirem fent front a tots els reptes que ens marca el contracte programa atenent a l’excel·lència en la programació i l’exigència en la gestió.

A través del web del Liceu s'informarà del procés de devolució de les localitats venudes

Barcelona, 22 de juliol de 2009.

Ens acaba d'arribar aquest comunicat de premsa del Liceu. Pensavem que els pressupostos es feien amb un temps d'anticipació, i segons el pressupost de la temporada, es programavem les óperes, concerts i altres esdeveniments.

Tota la temporada del Foyer estava programada, havia sortit a la venda, ...i ara "es redissenya"??? Que potser havia hagut molt poca demanda? Potser pel poc interés d'allò programat, o per la nul·la promoció específica dels actes? Hi han moltes incógnites, ara només ens fem ressó de la nota de premsa, ja tindrem temps de comentar-ho quan tinguem més informació.

.