9 nov. 2008

ASSAIG GENERAL LE NOZZE DE FIGARO AL LICEU


Us parlem d'un assaig general ( avui diumenge 9) i, en conseqüència, hi ha reserves en la nostra opinió fins l'estrena de dimarts, però...

- Kyle Ketelsen molt bé, molt rebé, molt requetebé, tot i que segur que ho millora. Al gust d'alguna...fa un Figaro oscil·lant entre molt varonil i molt còmic, però li falta la ironia de Terfel, per exemple. Però és d'ho millor de la funció, sens dubte.

- Sophie Koch fa un molt bon Cherubino i Emma Bell una excel·lent comtessa, dues magnífiques veus i interpretacions.

- i els altres, hummmmm, Ludovic Tèzier ens ha semblat molt fluix, nosaltres em hem "resituat" a baix, però des de dalt no es devia escoltar res. I Ofelia Sala...el paper li ve gran per totes bandes, creiem que la seva interpretació de Susanna no es digna d'aquestes Nozze. Cap química amb l'imponent Figaro, moviments i gestualitat rància...que ha estat el pitjor, vaja, segons el nostre gust.

- i Pasqual...doncs a nosaltres ens ha agradat el seu treball. La escenografia dels anys 30 era elegant, aprofitant molt bé els elements, res era sobrer, i la estètica encaixava totalment amb l'argument, ben intemporal, per cert.

Falten coses, però més consideracions, a partir de l'estrena el dimarts 11...