16 mar 2012

ROLANDO VILLAZÓN, UN SOMNI MEXICÀ: VIDEO AL WEB DE TV3




Al Canal 33 de Televisió de Catalunya ja s'ha emès varies vegades, des de 2009, el documental "Rolando Villazón, un somni mexicà", la última fa dos dies. Però el que és novetat es que, aquesta darrera vegada, també es pot veure des del web de TV3!

Hi podeu accedir clicant a la imatge superior, o bé al link que segueix. Com s'indica al web, el període de temps de distribució d'aquest vídeo és limitat. Es podrà veure a tv3.cat fins al 21/03/2012 a les 00.40, i aquest vídeo no es pot visionar des de fora de l'Estat espanyol.


http://www.tv3.cat/videos/3999930/Rolando-Villazon-un-somni-mexica 



En el  Canal 33 de Televisió de Catalunya  ya ha emitido varias veces, desde 2009, el documental "Rolando Villazón un somni mexicà", la última hace dos días. Pero lo que es novedad es que, esta última vez, también se puede ver desde la web de TV3.
Podéis acceder clicando en la imagen superior, o bien en el link que sigue. Como se indica en la web, el período de tiempo de distribución de este vídeo es limitado. Se podrá ver en tv3.cat hasta el 21/03/2012 a las 00:40, y este vídeo no se puede visionar desde fuera del Estado español. 


1 comentario:

  1. C'est toujours un grand plaisir de revoir cette vidéo !
    L'ayant enregistrée ,elle est précieusement dans mes archives !!
    La joie de vivre éclate ,Rolando est vraiment heureux de nous faire partager son enfance et ses débuts.

    ResponderEliminar