12 nov 2011

DIUMENGE 13 "ROLANDO VILLAZÓN: UN SOMNI MEXICÀ", AL CANAL 33

Rolando a "Un somni mexicà"


-----
El proper diumenge día 13 de novembre, a una hora ben matinera (8:45), el Canal 33 (Televisió de Catalunya) emet el documental ROLANDO VILLAZÓN: UN SOMNI MEXICÀ, de 60 minuts de durada.


--
Ès la producció que ja coneixem, en anglés, frances o alemany, com "A mexican dream" o "Un rêve mexicain" o "Ein mexikanischer Traum". Va ser enregistrat a l'any 2006 i finalitzat al 2007, dirigit per Daniel Finkernagel y Alexander Lück, i ha estat emés, varies vegades, a les principals cadenes de art i música, com Arte o Sky Arts. Aixó doncs, tenim el documental amb la veu en off en català, i tinc curiositat per saber si també n'existeix alguna versió en espanyol.
--
El Canal33 ja l'havia emés anteriorment, i vaig poder agafar una d'aquestes emissions ja començada i gravar-ne una part. Ara m'agradarà molt poder-la tenir sencera. Sembla, pel que diu la información, que també s'emetrà en versión original, suposo que amb la veu en off en anglés.
---
El documental s'inicia a Ciudad de México, el seu lloc de naixement, i repasa els principals fets dels seus inicis i la seva carrera, amb una especial incidència de les seves performances al Liceu.  Per si algú no es situa, us deixo un video del seu inici:
--
--





6 comentarios:

  1. No el podré mirar al moment però el recuperaré "a la carta". Teresa, qui li tria les camises al Rolando? Qui l'estima tan poc?
    Un petó ben gros!

    ResponderEliminar
  2. haha, Glòria, se les tria ell! Aquesta ja té bastants anys, i també fa uns quants que ja no la porta. El que no podia ser el Rolando de cap manera, és trist, impersonal, i uniformat en colors i formes com la majoria dels homes.Va tenir una època molt estrident, expressiva, parlant de camises i samarretes, ara s'ha moderat en els estampats (només una mica), pero no en els colors afortunadament.

    ResponderEliminar
  3. Aunque ya lo vi en otra ocasion repetire pues me gusto,por lo divertido y porque recordare lugares de Mexico que recorri en una ocasion.En cuanto a las camisas este año lleva cuadros pues son la ultima moda

    ResponderEliminar
  4. Teresa,
    Un magnífic documental que acabo de veure (vaig posar el dvd a gravar).
    Sensacional el passeig per Ciutat de Mèxic amb el taxi VW escarabat. Aparicions estelars de Domingo i Barenboim entre d'altres.
    Villazón en estat pur!!
    Gràcies per avisar
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  5. Doncs me'n alegro molt, Josep. La hora era molt dolenta i pensava que no el veuria ningú, pero per això hi han les gravadores, és clar. Jo estava a fora i no ho he pogut veure, pero espero que m'ho pasi un amic, encara que el documental ja el conec, em fa especial gràcia veure com és present a la Televisió de Catalunya.

    ResponderEliminar
  6. Por desgracia solo eh podido ver fragmentos de este programa, no lo e encontrado nunca completo, ¿Existe algún lugar en la web donde pueda encontrarlo?

    ResponderEliminar